Irodatakarítás

iroda
irodatakaritas

Az iroda, illetve irodaház azon munkahelyek közé tartozik, amit második otthonuknak tartanak az ott dolgozók. De mivel többen osztoznak az irodaház különböző terein, ezért senki sem vállal igazán felelősséget a tisztán tartásuk nemes feladataiban.

Mivel a legtöbben fontos feladatot látnak el a cég életében, ezért nincs idejük és főleg kedvük, hogy kivehessék részüket az irodahelyiségek rendben tartásában. Ilyen esetekben előfordul, hogy egy ördögi kör alakul ki, mivel hogy a folyamatosan romló tisztaságiszint rossz közérzethez vezet, és a rossz közérzet kifejti negatív hatását a munka minőségében is.

Azért, hogy ez az ördögi kör elkerülhető legyen, a megfontolt vezetők leveszik ezt a terhet a dolgozóik válláról, hogy teljes erőbedobással a pénztermelésre tudjanak koncentrálni. De akkor mi lesz a takarítással, ha senki nem csinálja meg, akkor visszakerülünk abba a bizonyos ördögi körbe? Ilyenkor jövünk számításba mi, azaz egy takarító válallkozó, aki felelősségtudatosan végzi a munkáját, és leveszi a terhet az irodavezető válláról, aki most már tiszta körülményeket biztosíthat a minőségi munkavégzéshez.

Hiszen egy irodavezető tisztában van azzal, hogy egy tiszta iroda vagy bolt (de akármilyen más kiszolgáló egység, ahol pénztermelési céllal munka folyik és adott esetben még ügyfelek is megfordulnak szép számmal) ott elengedhetetlen a tisztaság, hisz ez a fontos tényező akár 15%-os bevételnövekedést is jelenthet.

Minden területnek vannak specialistái! Mi a takarítás és épülettisztítás területén jeleskedünk.

Ha Önnek súlyos teherként nyomja a vállát a takarítás problémája, akkor mi felszabadítjuk e teher alól, hogy a pénztermelésre tudja fordítani figyelmét.

Önnél milyen munkaterületet kell tisztává tenni?

Árajánlatkéréshez kattintson!